Rukomet

Bojana POPOVIĆ u konkurenciji za Igre u Riju!

Jedna od najboljih svjetskih rukometašica svih vremena Bojana Popović biće na širem spisku selektora Dragana Adžića za Olimpijske igre u Riju, nezvanično saznaje Arena!
Bojana POPOVIĆ u konkurenciji za Igre u Riju!
Portal AnalitikaIzvor

Popović je počela da trenira u maju, sada radi individualno, da bi bila spremna do 6. jula kada je zakazano okupljanje reprezentativki za najve- će sportsko takmičenje. Prvi dio priprema, na kojima će biti 19 igračica, ,,lavice“ će odraditi u Kolašinu, potom slijede turnirske utakmice u Holandiji, u cilju brušenja forme za Rio.

Bojana Popović odigrala je posljednju utakmicu za reprezentaciju u finalu OI u Londonu, kada su naše igračice poražene od Norveške u meču koji je obilje- žilo i dijeljenje (ne)pravde sestara Bonaventura.

Njen eventualni povratak u sastav bilo bi najveće moguće pojačanje za Crnu Goru, jer se rukometna planeta godinama klanjala njenim majstorijama. Nakon Olimpijskih igara u Londonu, Popović je napravila igračku pauzu, rodila djevojčicu i dječaka, i od tada je u stručnom štabu Budućnosti, a odnedavno i reprezentacije.

U posljednjem intervjuu za Arenu, početkom 2016. godine, Bojana Popović je na pitanje o eventualnom povratku na teren odgovorila da nikad ne treba reći nikad, te da je jedini razlog zbog koga bi se mogla vratiti – nastup na Olimpijskim igrama u Riju. Na potvrdu, vjerovatno, nećemo dugo čekati. Na radost svih ljubitelja rukometa. 

Portal Analitika