Politika

IVANČEVIĆ: Dosta nam je primitivizma i vašarišta u Budvi!

Apsolutno smo nezadovoljni izgledom Budve kao turističke destinacije. I za ljude koji su stručnjaci u turizmu, ali i za svakog dobronamjernog građanina i turistu, za ovakvo stanje u Budvi postoji samo jedna riječ: sramota, riječi su nosioca izborne liste Cdu „Volimo Budvu“ Dragana Purka Ivančevića.
IVANČEVIĆ: Dosta nam je primitivizma i vašarišta u Budvi!
Portal AnalitikaIzvor

- Nadali smo se da će nova opštinska vlast učiniti bar nešto da bi se popravilo stanje u odnosu na prethodne godine. Ništa od toga! Ruglo u Budvi, duž naše obale, uz šetališta i u svakom kutku Budvanske rivijere je negacija svega što podrazumijeva destinacijski menadžment, upravljanje turističkom ponudom i elementarna briga o gradu i opštini koji žive od turizma. Stanje je još gore nego što je bilo prošle godine! Pretvorili su naš grad u ogromno vašarište, neuređene i prljave površine, nasumično nabacane „privremene“ objekte - bez standarda, svrhe i cilja. Gubimo i ono malo što je ostalo od sjećanja o prijestonici crnogorskog turizma, zbog profita vlasnika ovog rugla od kojeg Grad i Opština nemaju nikakve koristi! Za ovakvu neodgovornu, neozbiljnu i štetnu politiku lokalnih vlasti postoji samo jedna poruka: morate biti smijenjeni - smatra on.

Ivančević kaže kako su lokalni izbori u oktobru prilika za Budvane da konačno zaustave propadanje i sunovrat tog grada, te da je to obaveza svih koji vole Budvu i koji joj žele dobro.

- Obavezujem se da će naša lista „Cdu i građani: Volimo Budvu!“ učiniti sve što je potrebno da se stane na kraj ovakvoj nestručnoj, neodgovornoj i štetnoj politici upravljanja Budvom i njenim potencijalima. Kao vlast poslije izbora, lista „Volimo Budvu“ preuzima punu odgovornost da uredi naš grad i našu obalu saglasno pravilma i standardima čija je stroga primjena potrebna kako bi imali turizam od kojeg možemo svi da imamo koristi. Za prve promjene je potrebno znanje i dobra volja. Eliminisaćemo primitivizam, nered i haos iz Budve! Moramo započeti sveukupni oporavak i ozdravljenje naše opštine! Moramo spasiti naš grad, kako bi povratili šansu i perspektivu za sve naše građane. To je osnovni zadatak i cilj naše liste "Volimo Budvu!". To će biti i naša iskrena i odgovorna poruka svim našim građanima na izborima u oktobru! Ne damo Budvu! Spasimo Budvu! Volimo Budvu - zaključuje Ivančević.

Portal Analitika