Turizam

LP: Uprkos antikampanji, Crna Gora najpoželjnija destinacija

Antikampanja koju u jeku crnogorske turističke sezone sprovode mediji u Srbiji bespredmetna je i dužni smo javnosti i građanima dvije države uputiti apel da ne pristaju na manipulacije, tabloidizaciju i informišu se na relevantnim adresama za sve potrebne infromacije o turističkim dešavanjima, kazali su iz Liberalne partije (LP).
LP: Uprkos antikampanji, Crna Gora najpoželjnija destinacija
Portal AnalitikaIzvor

Liberali pozivaju i uredništva beogradskih medija koji sprovode ovakvu antikampanju da posjete Crnu Goru, crnogorsko primorije i obiđu sve prisutne turiste pa se na licu mjesta uvjere kakvo je stanje zaista i pokušaju pravilno i nepristrasno izvještavati svoje građanstvo, cilju njihove najbolje koristi.

"Spremni smo čak i da ugostimo urednike i pomognemo im u profesionalnom izvještavanju sa najpopularnijih destinacija na Jadranu i Mediteranu u Crnoj Gori u tom cilju", navedeno je u saopštenju te partije.

Liberali napominju da su svjetski prestižni mediji i agencije u proteklom periodu objavili niz članaka koji preporučuju Crnu Goru kao jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija i najbrže rastućom turističkom ponudom mjeđu svjetskim putnicima.

"Forbs, Guardian, Prestige, Lonely Planet. Uvjereni smo da će ova sezona pokazati napredak crnogorske turističke ponude, ali i identifikovati određene propuste na kojima ćemo zajedno morati snažnije da radimo. Kapaciteti i resursi kojima prirodno raspolažemo obavezuju nas da uz malo napora Crnu Goru ponudimo svima kao najelitniju i najpoželjniju destinaciju svakom građaninu Evrope i svijeta", kazali su u LP-u.

Foto: chrystal-clear.com

Portal Analitika