Sci/Tech

Nova aplikacija Telekom ME: Jednim klikom do kompletnog uvida i plaćanja računa

Nova i unaprijeđena aplikacija Telekom Me, od sada je dostupna svim korisnicima te mreže, a ona pruža, kako kažu iz Telekoma, besprekorno iskustvo korišćenja svih Telekom servisa na jednom mjestu.
Nova aplikacija Telekom ME: Jednim klikom do kompletnog uvida i plaćanja računa
Portal AnalitikaIzvor

''Donosi izvanredne mogućnosti i može se reći da je najnaprednija aplikacija u telekomunikacionoj industriji u regionu, a njen jedinstveni dizajn sa mnogo funkcionalnosti pruža mogućnost lakog pregleda i upravljanja servisima'', kazali su iz Telekoma.

Odmah po instaliranju aplikacije korisnik ima brz uvid u potrošnju minuta, poruka, internet protoka. Detaljan pregled računa sada je dostupan u svakom trenutku, i to u realnom vremenu.

''Korisnici aplikacije sada mjesečne račune plaćaju jednim klikom, bez odlaska u banku ili T-centar, bez redova i čekanja, i to uz najveće sigurnosne standarde uz partnerstvo sa Hipotekarnom bankom. Plaćanje računa i prepaid dopune se nagrađuju u nagradnom programu Moj Točak. Direktni kontakt sa našim operaterima sada je lakši i znatno brži, jer se kroz aplikaciju može pokrenuti live chat, pozvati korisnička služba, ili zakazati poziv u određeno vrijeme'', navode iz te kompanije.

unnamed

Telekom ME ističe da je njihov cilj bio ponuda superiorne usluge, a ovom aplikacijom korisnici dobijaju mnogo novih funkcionalnosti upakovanih u najbolja tehnološka rješenja. Oni dodaju da su ovim postalvjeni novi standardi za korisničko iskustvo u crnogorskom Telekomu.

''Uz novu aplikaciju, promovišemo digitalni pristup svakodnevnim aktivnostima i posebno nam je zadovoljstvo što smo na kampanji sarađivali sa Rambom Amadeusom. Korisnici će i sami prepoznati atraktivne poruke, koje je za ovu svrhu posebno kreirao, kao što je: “Preuzmi Telekom ME aplikaciju i kontroliši situaciju”. Upravo je kontrola i lakše upravljavljanje Telekom servisima i cilj naše nove aplikacije: interfejs je intuitivan i lak za korišćenje, čime korisnik štedi svoje vrijeme, a ukupno korisničko iskustvo je poboljšano'', zaključuju iz Telekoma.

unnamed-2

Mobilna aplikacija kreirana je za Andorid i iOS uređaje i besplatna je za preuzimanje.

Portal Analitika