Zanimljivosti

SUPER BAKA: Za svoj 100-i rođendan skočila s padobranom (VIDEO)

Superbaka Irene O'Shea ima pet unuka i 11 praunučića, a prije skoka s padobranom rekla je da je samo malo uzbuđena. Ovo je nešto što sam oduvijek htjela, dodala je.
SUPER BAKA: Za svoj 100-i rođendan skočila s padobranom (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Sad ili nikad, uzrečica je koju često znamo izgovoriti, ali svoj puni smisao sigurno ima kada napunite stotu. Baka Irene O'Shea iz Adelaidea u Australiji za svoj 100. rođendan zaželjela je skočiti s padobranom i to i ostvarila. Postala je najstarija osoba koja je ikad skočila s padobranom u Južnoj Australiji.

- To je nešto što sam oduvijek željela pokušati. Mislila sam da je sad dobra prilika za skok - ispričala je Irene medijima.

Svoj skok Irene je zapravo iskoristila za humanitarne svrhe. Želi osvijestiti ljude o bolesti motornog neurona od koje je umrla njena kćerka Shelagh 2008. godine. Budući da se o njoj ne zna puno, potrebno je mnogo novca za dalje istraživanje te opake bolesti. Svima je rekla da ne želi darove za rođendan već samo donacije na stranici Gofundme koju je otvorila.

- Moja kćerka je jako patila i da nije bilo donacija drugih ljudi ne bi joj bilo lako.Jedina stvar koju mogu učiniti je da i ja pomognem drugim ljudima. Nadam se da ćemo prikupiti nešto novca - otvorila se Irene.

 </p>

Izvor: 24sata.hr

Portal Analitika