Region

Poznati advokat Marko Kastratović izvršio samoubistvo

Poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43) izvršio je samoubistvo u svojoj kancelariji na Vračaru. Prije nego što je ispalio u sebe metak iz lovačke puške, Kastratović je ostavio oproštajno pismo, pišu beogradski mediji.
Poznati advokat Marko Kastratović izvršio samoubistvo
Portal AnalitikaIzvor

Kako se nezvanično saznaje, tragedija se dogoduila nešto poslije devet časova. Prijatelj pokojnog Kastratovića došao je u njegov stan nešto prije 10 sati i zatekao jeziv prizor.

- Marko je živio sam. Policija i Hitna pomoć brzo su stigle u stan u kojem je i imao kancelariju, ali njemu nije bilo pomoći - kaže izvor upućen u istragu i pojašnjava da je tijelo poslato na obdukciju, kao i da je uviđaju prisustvovao zamjenik Višeg tužioca.

Marko Kastratović bio je sin uglednog advokata Strahinje Kastratovića. Zajedno sa ocem zastupao je pokojnog doktora Nenada Borojevića, nekadašnjeg direktora Instituta za onkologiju Srbije koji je bio optužen za zloupotrebu položaja.

Takođe, u predmetu "Decedra" u kom se doktorima jedne privatne klinike sudilo za nesavesno liječenje i smrt Jelice Radović (19), Kastratović je zastupao porodicu nesrećne djevojke. Prošle godine, Marko Kastratović bio je meta nepoznatih napadača koji su ga presreli na Vračaru, uboli nožem i oteli mu torbicu sa novcem. (Informer)

Portal Analitika