Politika

BEČIĆ: U jednoj ruci drže zastave, drugu zavlače u u džep građana

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, danas je održao konstitutivnu sjednicu mjesnih odbora Vukovci, Goričani i Ponari. On je poručio da, oni koji u jednoj ruci drže zastave, drugu zavlače u u džep građana. Demokrate kažu da imaju veliku podršku u Zeti.
BEČIĆ: U jednoj ruci drže zastave, drugu zavlače u u džep građana
Portal AnalitikaIzvor

"Bečić je izrazio zadovoljstvo činjenicom da su Demokrate i u Zeti prepoznate po svom iskrenom nastojanju da opravdaju svoj slogan 'Pobjede, a ne podjele', čineći sve da u prvi plan svog djelovanja stave goruće, životne, egzistencijalne probleme većine građana i ponude rješenja za te probleme, dok su, u isto vrijeme, postale smetnja dvoipodecenijskom režimu koji na svaki način pokušava da pažnju s plata, penzija, praznih frižidera, 'Limenke' i kriminala i korupcije skrenu ka pitanjima koja dijele. Ovo je njima potrebno, naglasio je Bečić, kako se mi od njihovih nacionalnih, vjerskih i drugih igranki ne bi okrenuli oko sebe i vidjeli šta su nam uradili", navodi se u saopštenju.

Demokrate dodaju da će u Zeti imati jako uporište, ali i održiva rješenja.

"Predsjednik Demokrata istakao je da oni koji u jednoj ruci drže zastavice, po mogućnosti što veće, i iz petnih žila mašu njima, drugu ruku zavlače u džep građana, kako bi im oteli i posljednji euro koji su mukom zaradili. Dok jednom rukom mažu oči građanima i bacaju im prašinu u oči, vadeći iz naftalina pitanja od 1000 i neke godine do bliske prošlosti podjela, drugom rukom zahvataju za sebe i svoje pajtaše koliko mogu iz državnog budžeta", saopštili su oni.

dsc-0038

Za predsjednika Mjesnog odbora Vukovci izabran je Veljko Đurović, na čelu Mjesnog odbora Goričani je Danilo Rašović, a čelni čovjek Demokrata u Ponarima je Dušan Kažić.

Portal Analitika