Crna hronika

Baranin priveden zbog vrijeđanja policajca

Baranin Đorđe Planinić priveden je sinoć zbog vrijeđanja policajca prilikom jučerašnje kontrole dva kamiona puna ljudi u mjestu Velembusi, potvrđeno je Pobjedi iz policije. Policijska patrola je oko 19 časova uočila dva kamiona, na čijim priključnim utovarnim djelovima je stajalo ukupno 40 osoba.
Baranin priveden zbog vrijeđanja policajca
Portal AnalitikaIzvor

Kamioni su se kretali ka Sutormanu, a pretpostavlja se da je njihovo krajnje odredište trebala da bude Rumija. S obzirom da je nebezbjedno prevoziti lica na ovakav način, a predstavlja i kršenje zakona, policijska patrola je vozačima ova dva kamiona Goranu Lukoviću i Milanu Guliću iz Bara izdala prekršajne naloge zbog prevoženja više lica nego što je to predviđeno saobraćajnom dozvolom, budući da je propisano da se mogu prevoziti dva lica, vozač i suvozač, rečeno je iz policije.

Tom prilikom je, kako je objašnjeno, Planinić nepristojno gestikulirao ka jednom policijskom službeniku, a zatim skočio sa kamiona i vrijeđao drugog policajca i krenuo ka njemu. Planinić je priveden i o njegovom ponašanju je obaviješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

Portal Analitika