Društvo

Smjernice, sunčani sat i infotabla noviteti na Ćemovskom polju

Drugu godinu zaredom, zaposleni u Telenoru danas su uređivali park na Ćemovskom polju, a aktivnost je dio društveno odgovornog poslovanja kompanije.
Smjernice, sunčani sat i infotabla noviteti na Ćemovskom polju
Portal AnalitikaIzvor

Tabla sa smjernicama do parka, sunčani sat i infotabla koja prikazuje bogat biljni i životnijski svijet novi su sadržaji u park šumi, a uskoro će biti postavljena i ljuljaška za djecu sa invaliditetom.

"Sredstva uložena u uređenje park šume prikupljena su učešćem na Podgoričkom maratonu, kada su zaposleni za svaki pređeni kilometar donirali po pet eura itime omogućili dodatne sadržaje u  parku, na raspolaganju svim posjetiocima", saopšteno je iz Telenora.

Ta kompanija je prošle godine sredstva od maratona uložila u postavljanje novih drvenih kanti za smeće i stolova za stoni tenis. Kako je saopšteno, u skladu sa principima društvene odgovornosti, zaposleni u Telenoru nastoje da doprinesu razvoju zajednice.

"Trudimo se da budemo primjer pozitivnih promjena u društvu, a aktivnosti očuvanja životne sredine spadaju u oblasti kojima posvećujemo posebnu pažnju. Trudićemo se da i dalje pokazujemo brigu o zajednici u kojoj poslujemo, jer to smatramo jednim od pokazatelja uspjeha naše kompanije“, rekla je Nataša Đurđić, menadžerka Telenor fondacije.

Portal Analitika