Politika

Ljiljana Maraš predsjednica Mjesnog odbora Demokrata na Zabjelu

Nakon što su članovi Mladih demokrata, u okviru kampanje “od vrata do vrata” obišli 6.488 domaćinstava na području Zabjela i Ljubovića pri tome zabilježili podršku od 13,99%, Demokratska Crna Gora održala je konstitutivnu sjednicu Mjesnog odbora za ovaj dio Glavnog grada. Za predsjednicu Mjesnog odbora Zabjelo jednoglasno je izabrana Ljiljana Maraš.
Ljiljana Maraš predsjednica Mjesnog odbora Demokrata na Zabjelu
Portal AnalitikaIzvor

Sjednici su prisustvovali predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, potpredsjednica Zdenka Popović, generalni sekretar Boris Bogdanović,  predsjednik Odbora Glavnog grada Vladimir Čađenović, kao i još jedan broj funkcionera na državnom i lokalnom nivou.

-U svom obraćanju, predsjednik Demokrata je, uz zahvalnost novim članovima i simpatizerima za to što su  pružili povjerenje subjektu koji, kao većina, nije nastao na interesnim osnovama, poručio da ne smijemo dozvoliti da predamo svoju i budućnost svoje djece u ruke prvacima organizovanog kriminala, oličenog u “individualcima” iz DPS-a, više ni dan. Zahvalnost je veća ako se zna da niko u Demokrate ne dolazi zbog ucjena oko radnog mjesta, lične karte ili mrvica sa “gospodarevog” stola, već zbog velike ideje da nam nije potrebna ni veća, ni manja, već bolja država. Zbog toga, kako je naglasio, predaje nema, naročito ne sada kada, iz dana u dan, DPS perjanice same sebe označavaju kao kriminalce- saopšteno je Portalu Analitika sa konstitutivne sjednice.

Bečić je naglasio da je Demokratska Crna Gora već dobrano zagazila u ostvarenje jednog od glavnih ciljeva koje smo postavili pri osnivanju – pomirenja Crne Gore i izdizanja iznad podjela, koji se ujedno javlja i kao jedan od preduslova za ukupan ekonomski razvoj, a time i bolji i srećniji život svih građana. Demokrate, kako je rekao, neće igrati namještene utakmice na terenima zvanim 1918, 1941, 1992, 2006, NATO, itd. Od priče gdje je kome bio djed i ko je na pravoj, a ko na pogrešnoj strani istorije, koristi imaju samo oni koji je, upravo zbog svojih ne tako sitnih interesa, i počinju - klasične političke šićardžije. Za to vrijeme, istakao je Bečić, ti isti rasprodaju obalu, tjeraju mlade sa sjevera i ništa, ali baš ništa ne čine ni za Zabjelo, ni za Podgoricu, ni za Crnu Goru.

-Na kraju, da bi Crna Gora uistinu postala država vladavine prava, predsjednik Demokrata je podvukao neophodnost da se tamo gdje mu je mjesto napokon nađe i šef šefa organizovane kriminalne grupe. Podrškom Demokratama taj dan se približava- ističe se u saopštenju.

Portal Analitika