Društvo

"BootCamp Challenge Montenegro 2016" sjutra na Ivanovim koritima

Najzabavnija trka sa preprekama, BootCamp Challenge Montenegro 2016. biće održana sjutra, 19. juna na Ivanovim koritima.
"BootCamp Challenge Montenegro 2016" sjutra na Ivanovim koritima
Portal AnalitikaIzvor

Ove godine BootCamp Challenge će okupiti preko 300 ljudi, mladih i starih, muškaraca i žena. Učesnici će imati priliku da u takmičarskoj, rekreativnoj ili grupi zadovoljstva pređu stazu dugu 7km na kojoj će biti 14 prepreka od kojih će neke ostati tajna do samog početka trke.

Učesnike očekuje staza koja prolazi kroz šume, preko livada, asfaltom i makadamom, uzbrdicom I nizbrdicom (prepreke-Prison break, Kupka, Funky Monkey, Zidovi plača, Jazbina, Licem gore, Puzijada...).

Nakon što svi učesnici dođu na Ivanova korita, organizovano je zabavno zagrijavanje uz muziku i instruktore iz Go Gyma.  Nakon trke proglasićemo i najbolje u takmičarskim kategorijama: muškarci, žene, timovi, za koje smo, osim medalja obezbijedili i lijepe poklone uz pomoć Suplement Store-a.

Svi koji budu dio BootCampa imaće priliku da probaju nešto drugačije, da osjete malo zdravog adrenalina u krvi i da se uz odličnu zabavu u prirodi druže kroz sport i zabavne sadržaje koje smo pripremili. 

Svi učesnici će nakon trke užiat u zajedničkom kamperskom ručku, a za sve koji uspješno završe trku dobiće diplomu, kao uspomenu na ovogodišnji BootCamp Challenge Montenegro 2016.

Takmičenje je inspirisano konceptom trka koje se održavaju u svijetu i promovišu vrijednosti prijateljstva, motivacije i zabave. Amaterskog je karaktera i namijenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način.

BootCamp Challenge nije konkurencija, to je više od toga! To je jedinstven sportski događaj u kojem nema bitke sa vremenom,  već sa samim sobom. Posrijedi je test izdržljivosti, snage i vještine uz pomoć najboljeg prijatelja, rođaka, saradnika ili potpunog stranca. Osjećaj prijateljstva, saradnje i nesebične pomoći, prilikom prelaska prepreke, je nezaboravan.

Događaj nije osmišljen tako da u njemu mogu da učestvuju samo i isključivo fizički spremni muškarci i žene, koji će svoje sposobnosti provjeriti u takmičarskoj grupi, već i oni koji jednostavno, bez pritiska, žele da provjere koliko može njihovo tijelo i to u rekreativnoj grupi. Osim toga, tu je i trka zadovoljstva, odnosno prilika za sve koji žele, da prošetaju stazom i uživaju u prirodi i druženju.

Portal Analitika