Politika

SD: Nastavlja se političko posrnuće Krivokapića

Nebitni i posrnuli lider opoziciono-pozicione Stranke demagoga i populista (SDP) je još jednom uveselio crnogorsku javnost svojim istorijskim političkim analizama. Taman kad je ista pomislila da će malo počinuti od političkih nebuloza kojima je obasipana godinama unazad od strane „doajena crnogorske demokratije“, nastavlja se njegovo uzbudljivo političko posrnuće - saopštile su Socijaldemokrate (SD).
SD: Nastavlja se političko posrnuće Krivokapića
Portal AnalitikaIzvor

Saopštenje Socijaldemokrata prenosimo bez redakcijskih intervencija:

Nesuđeni lider opozicije i dalje bez političkog stida pominje najnedemokratskiji Kongres nekad časnog SDP-a, kad su on i njegova posrnula družina interesnih istomišljenika zatvarali delegate po raznim prostorijama u bivšoj zgradi Vlade. Da ne pominjemo čuvenog borca za demokratiju koji je popunjavao glasačke listiće za 27 delegata. Pominje i direktore i funkcionere, ali se ne osvrnu na mnoge direktore, sekretare, pomoćnike ministara, pomoćnike direktora iz njegove male partije, kojima nije padalo na pamet da napuste vlast nakon 27. januara. Moramo pohvaliti jedinog kadra Stranke demagoga i populista koji je, doduše kroz vrlo zanimljiv scenski nastup, „principijelno“ napustio vlast nakon 27. januara, ali se i on brzo pokajao i potrčao nazad u nju. Vratiše se brže bolje i oni predstavnici vrha partije u nestajanju koji su zamarali danima crnogorsku javnost kuknjavom što su nakon više od deset godina samo na trenutak ostali bez tako voljene vlasti.

O tome ko je bio oštećen i kontaminiran, najbolje su pokazali rezultati izbora u Tivtu gdje se jasno i nedvosmisleno pokazalo ko su prave i izvorne socijaldemokrate, a ko je prevarom opozicije pokušao da nadomjesti svoju političku nebitnost. Boli lidera Stranke demagoga i populista Tivat i sve što se dešava u posljednjih godinu dana, jer je svjestan da smo mi Socijaldemokrate Crne Gore postojani sljedbenik izvornih socijaldemokratskih principa. Svjestan je i da je smiješna priča o prelasku cenzusa samo maska za neizmjeran strah njega i grupice interesnih istomišljenika oko njega, da će nakon oktobra biti prošlost na crnogorskoj političkoj sceni.

Na kraju, iako nas to ne interesuje samo uočavamo da je i dalje prisutno udvaranje Stranke demagoga i populista svojoj neprežaljenoj dugogodišnjoj političkoj simpatiji. A što se tiče savezništva, nema boljeg i vizionarskijeg od onoga koji je prosvijetlio Kolašin i kojemu se nebitni i posrnuli lider opoziciono-pozicione Stranke demagoga i populista klanja u svojim govorima u posljednje vrijeme.

Postoji jedna mudra misao. „Kad se mnogo hoće, a malo može, onda si svima dužan i kriv, i stalno si u laži”.  

Portal Analitika