Društvo

Danilović će donijeti rješenje o privremenom udaljenju sa rada komandanta SAJ-a

Ministarstvo unutrašnjih poslova informisano je  od strane nadležnog suda da su Upravi policije dostavljeni odgovarajući akti kojim je Uprava policije obaviještena o okolnostima pokretanja krivičnog postupka protiv komandanta Specijalne antiterorističke jedinice Radosava Lješkovića.
Danilović će donijeti rješenje o privremenom udaljenju sa rada komandanta SAJ-a
Portal AnalitikaIzvor

-Odmah po tom saznanju, ministar unutrašnjih poslova je odgovarajućim dopisom, dana 15.06.2016. godine  ukazao direktoru Uprave policije Slavku Stojanoviću  na obavezu postupanja u skladu sa zakonom u odnosu na privremeno udaljenje sa rada komandanta Specijalne antiterorističke jedinice. U skladu sa  navedenim, direktor Uprave policije je ka ministru unutrašnjih poslova Goranu Daniloviću  uputio predlog za privremeno udaljenje sa rada  komandanta Specijalne antiterorističke jedinice- saopšteno je Portalu Analitika iz MUP-a.
Kako se dodaje, na osnovu pomenutog predloga, ministar unutrašnjih poslova će donijeti rješenje o privremenom udaljenju sa rada komandanta Specijalne antiterorističke jedinice čim se steknu ostali zakonski preduslovi, odnosno nakon sprovođenja postupka predviđenog Zakonom o opštem upravnom postupku, to jeste  nakon pozivanja i saslušanja u svojstvu stranke u postupku u predmetu privremenog udaljenja sa rada.

 

Portal Analitika