TV / Film

CINEPLEXX: Zabava za najmlađe uz Dori, Nema, Marlina i poklone za sve posjetioce!

Barni Porodični dan održaće se u nedjelju, 19. juna, u periodu od 12 do 17 časova u bioskopu Cineplexx Delta City, uz prikazivanje najnovije Diznijeve 3D animirane avanture „U potrazi za Dori“ i pregršt dodatnih aktivnosti.
CINEPLEXX: Zabava za najmlađe uz Dori, Nema, Marlina i poklone za sve posjetioce!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Dizni Piksarov film „U potrazi za Dori“ vratiće na veliki ekran zaboravnu plavu ribicu Dori i njene prijatelje Nema i Marlina, a najmlađi posjetioci će pored nove animirane 3D avanture, imati priliku i da uživaju u kreativnim radionicama i crtanju po licu, inspirisanim junacima iz fima, dok će uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon dobiti čokoladicu Barni i dječiji magazin “Mali Politikin zabavnik.”

Kad se Dori iznenada sjeti da ima porodicu koja je možda traži, sa Nemom i Marlinom će krenuti u uzbudljivu avanturu preko okeana do kalifornijskog prestižnog Pomorskog instituta, rehabilitacionog centra i akvarijuma. U pokušaju da nađe svoju mamu i oca, Dori će potražiti pomoć od tri najintrigantnija stanovnika Pomorskog instituta: Henka, svadljive hobotnice koja često bježi zaposlenima; Bejlija, beluga kita koji je ubijeđen da su mu vještine eholokacije u kvaru, i Nade, kratkovide kit ajkule. Dok se vješto budu kretali kroz zamršene unutrašnje radnje Pomorskog instituta, Dori i njeni drugari će otkriti čari svojih mana, drugarstva i porodice.

Film je sinhronizovan na naš jezik, a glasove glavnim junacima pozajmili su glumci Anica Dobra, Predrag Ejdus, Branislav Platiša, Srđan Timarov, Bane Zeremski, Marko Perić, Jelena Trkulja, Nela Mihajlović, Mina Sovtić, Milan Antonić, Tinja Damnjanović ali i pjevači Vlado Georgiev, Srđan Čolić i Igor Lazić Niggor.

Više informacija o događaju možete pronaći na sajtu www.cineplexx.me.

Portal Analitika