AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza koji upozorava vozače da izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana.
AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju
Portal AnalitikaIzvor

Magistralni put Cetinje - Budva, na lokalitetu Obzovica - Brajići, biće zbog asfaltiranja zatvorena za saobraćaj za sve vrste motornih vozila od deset do 12 i od 16 do 19 sati.

Na tom putu u mjestu Markovići saobraćaj će za sve vrste motornih vozila biti zatvoren za saobraćaj od deset sati i 20 do 12 sati i 20 minuta i od 16 do 19 sati.

Na putu Nikšić - Vilusi, u mjestu Trubjela, saobraćaj će biti obustavljan od devet do 10 do 15 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Budva - Petrovac i raskrsnice Budva - Cetinje - Bečići postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na putu Cetinje - Njeguši režim saobraćaja zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekidi su u vremenu od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Šavnik - Žabljak, na ulazu u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u periodu od sedam do 17 sati, uz povremene prekide ne duže od deset minuta.

Na magistralnom putu M-2.1, lokalitet Rakonje, obilaznica Bijelo Polje, postavljana je privremena saobraćajna signalizacija. (mina)

Portal Analitika