Društvo

Prva humanitarna akcija studentske organizacije AIESEC

Studentska organizacija AIESEC Crna Gora 12.juna organizovala je START radionicu u saradnji sa Udruženjem mladih sa hendikepom Crna Gora i NVO Staza. U toku jednodnevne radionice koja se održala na Rektoratu Univerziteta Crne Gore prisutni su imali priliku da uz obučene predavače steknu neka nova i usavrše postojeća znanja iz oblasti umjetnosti.
Prva humanitarna akcija studentske organizacije AIESEC
Portal AnalitikaIzvor

Svi predmeti koji su napravljeni na radionici , kao i predmeti koji su donirani, biće izloženi u Delta City Podgorica 19.juna od 12 sati do 18 sati. Prisutni će biti u mogućnosti i da kupe izložene proizvode, a da na taj način direktno doniraju novac Udruženju mladih sa hendikepom CG I NVO Stazi.

Pored formalnog dijela projekta iz AIESEC organizacije su najavili i zanimljivo druženje u Hard Rock Café, gdje će se organizovati aukcija slika i fotografija koja će takođe biti donirana u dobrotvorne svrhe.

“Činjenica je da je potrebna veća solidarnost i saradnja mladih u našoj zemlji gdje nedostaje neformalnog obrazovanja i prilika za razmjenu iskustava. Sa ciljem da doprinesemo rešenju tog problema ponosni smo na činjenicu da smo uspijeli da organizujemo ovaj projekat koji ima za cilj druženje mladih i prikupljanje sredstava za potrebe mladih sa invaliditetom. Iskreno se nadamo da je ovo samo početka niza projekata koje ćemo realiovati, a da će projekat START postati tradicija naše organizacije.” saopšteno je iz ove organizacije.

Studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane da im se pridruže u akciji tako što će donirati sliku, fotografiju ili nešto slično što bi moglo biti predmet aukcije, kao i da dođu u Delta City na izložbu radova.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili želite da donirate možete nas kontaktirati putem zvanične Facebook stranice https://www.facebook.com/AIESECMontenegro/?fref=ts, kao i putem emaila na aiesecmontenegro@gmail.com.

 

Portal Analitika