Zanimljivosti

Otvorena nova poslovnica za tehnički pregled „Sava Car“ u Pljevljima

Nova poslovnica i tehnički pregled Sava Car d.o.o u Pljevljima, svečano je juče otvorena na adresi Narodne Revolucije bb.
Otvorena nova poslovnica za tehnički pregled „Sava Car“ u Pljevljima
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Sava Car DOO, čiji je osnivač Akcionarsko društvo za osiguranje Sava Montenegro, bavi se ispitivanjem tehničke ispravnosti motornih vozila i pružanjem usluga u toj oblasti.

Vrpcu su presjekli izvršni direktor Sava Montenegro AD - Nebojša Šćekić i izvršni direktor Sava Car DOO - Radenko Damjanović.

“Pljevlja su za nas značajno tržište, i mi se tako ophodimo prema Pljevljima, ulažemo, zapošljavamo nove ljude i trudimo se da to što nudimo bude na najvišem mogućem nivou. Otvaranje novih poslovnica i tehničkih pregleda dokaz je da smo na pravom putu i da to što planiramo ostvarujemo na pravi način.” rekao je Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava Montenegro osiguranja.

Na Sava Car tehničkim pregledima, građani i pravna lica iz Pljevalja i okoline imaju priliku da dobiju najkvalitetnije usluge: tehnički pregled, osiguranje motornih vozila, registraciju, prenos vlasništva, potvrde proizvođača, zeleni karton i drugo. Sava Car DOO je obezbijedilo kompletnu registraciju za penzionere, zaposlene i članove njihovih porodica na rate i to bez kamate.

“Posebno mi je zadovoljstvo što smo danas ovdje, jer je 2011 godine, baš u Pljevljima, u Ibarskoj ulici otvoren naš prvi Sava Car tehnički pregled. Prepoznajući potencijal grada Pljevalja, kao i rastuće potrebe naših postojećih klijenata na ovom području, odlučili smo da otvorimo još jedan tehnički pregled, i tako naše usluge približimo još većem broju klijenata.” zaključio je izvršni direktor Sava Car-a - Radenko Damjanović.

Društvo ima poslovnice u svim većim gradovima Crne Gore: Podgorici, Herceg Novom, Kotoru, Budvi, Tivtu, Baru, Ulcinju, Nikšiću, Danilovgradu, Cetinju, Bijelom Polju, Beranama, Pljevljima i Rožajama, dok u Beranama, Bijelom Polju, Podgorici, Nikšiću, Vladimiru, Budvi i Pljevljima, ima i tehničke preglede.

Osiguravajuće društvo Sava Montenegro, koje je u 100 procentnom vlasništvu Pozavarovalnice Sava Re, posluje na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja već 16 godina, sa tržišnim učešćem od oko 19 odsto.

Portal Analitika