Fudbal

EURO: Albanci posustali u finišu, Francuzi jedva do tri boda!

Umalo senzacija na Evropskom prvenstvu u Francuskoj - domaćin je u drugom meču drugog kola Grupe A bio nemoćan protiv odličnih Albanaca na Veledromu, prvi udarac u okvir gola uputili su u 90. minutu i taj udarac glavom Grizmana donio je veliko slavlje trikolorima! U petom minutu sudijske nadoknade vremena Paje je pogodio za konačnih 2:0.
EURO: Albanci posustali u finišu, Francuzi jedva do tri boda!
Portal AnalitikaIzvor

Bila je ekipa De Bjazija na korak od nevjerovatnog rezultata ali je pad koncentracije u posljednjem minutu omogućio selekciji Didijea Dešama da upiše drugu pobjedu čime su osigurali plasman u osminu finala. Za prvo mjesto boriće se sa Švajcarcima koji imaju četiri boda, Rumuni su na jednom, Albanija je bez bodova nakon startnog minimalnog poraza od Švajcarske.

FRANCUSKA – ALBANIJA 2:0

(Grizman 90', Paje 90+5')

Marselj

Stadion Velodrom

Sudija: Vili Kolum (Škotska)

FRANCUSKA (4-2-3-1): Ljoris – Sanja, Rami, Košjelni, Evra – Kante, Matuidi – Koman (od 68. Grizman), Paje, Marsijal (od 46. Pogba) – Žiru (od 77. Žinjak).

ALBANIJA (4-3-2-1): Beriša – Hisaj, Ajeti (od 85. Veseli), Mavraj, Agoli – Abraši, Kukeli (od 74. Džaka), Memušaj – Lila (od 71. Roši), Lenjani – Sadiku.

Portal Analitika