Zanimljivosti

Najveći nesrećnik zodijaka: Ovaj znak će zauvijek ostati sam

Nekim znakovima Zodijaka je prosto suđeno da budu sami.
Najveći nesrećnik zodijaka: Ovaj znak će zauvijek ostati sam
Portal AnalitikaIzvor

Strijelac je najveći usamljenik od svih znakova. Ne možete ni da pretpostavite koliko duboko osjeća Strijelac. To je dijelom jer on uglavnom krije svoje emocije pošto ne želi da na vidjelo izađu njegove slabosti. Njegov smisao za humor uglavnom proizilazi iz patnje i praznine. Strijelci više vole da izgrade zid oko sebe kako ne bi morali da se petljaju s osjećanjima. 

U stanju su da se riješe ružnih uspomena, a da nikome ne kažu ni riječ o tome. Ako uhvatite Strijelca da se smiješi sam sebi, to je zato što premišlja o svojim brljotinama iz prošlosti. Njihov mozak uvijek radi punom parom, toliko da ponekad ne mogu da prate ni sopstvene misli. To je i dijelom jer oni smatraju da sve svoje probleme moraju da riješe sami. 

S druge strane, spremni su da svakome u svakom trenutku pomognu ako zatreba. Zato drugi i vole da budu u njihovoj blizini. Oni Strijelci koji ne uspijevaju da nađu balans između svojih emocija i okoline najrađe se izoluju od ostatka svijeta. Često sebi budu najveći neprijatelji što ih čini najusamljenijim znakom Zodijaka.

Portal Analitika