Region

Ubio vlasnika građevinske firme kriveći ga za smrt sina

Stojan Stanojević (67) uhapšen je juče zbog sumnje da je u širem centru Požarevca, hicem iz pištolja ubio Dragana Stepića (57), vlasnika građevinske radnje "Stepić plus". Napad se dogodio u Jugovićevoj ulici, a kako saznaju "Novosti", motiv je - osveta. Naime, ubica je Stepića krivio za smrt svog sina, koga je prije nekoliko godina zatrpala zemlja dok je radio na terenu.
Ubio vlasnika građevinske firme kriveći ga za smrt sina
Portal AnalitikaIzvor

Prema priči očevidaca, Stepić je sa svojim zaposlenima radio na popločavanju jednog dvorišta, kada je oko 11 sati naišao Stojan.

- Napadač mu je prišao i ispalio jedan hitac u stomak, zbog čega se Stepić srušio na zemlju. Hitna pomoć ga je sa teškim povredama prevezla u gradsku bolnicu, gdje je uskoro preminuo - saznaje se iz izvora bliskog istrazi.

Kako  je rečeno u Opštoj bolnici, ranjeni Stepić je odmah operisan, ali mu nije bilo spasa, jer je metak, iako malog kalibra, znatno uništio unutrašnje organe.

Stanojevićev sin Jovica je prije nekoliko godina nastradao u odronu zemlje tokom građevinskih radova koje je u selu Zabrega izvodilo Preduzeće za puteve "Požarevac". Tadašnji šef gradilišta bio je upravo Stepić. Pošto ga je smatrao direktnim krivcem, Stanojević je više puta Stepiću prijetio ubistvom. Zbog toga mu je u nekoliko navrata oduzimano oružje. Međutim, to ga nije sprječilo u kobnom naumu.

Portal Analitika