AMSCG: Oprezno zbog mokrih puteva

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima zbog čega se vozačima savjetuje oprezna vožnja, saopšteno je iz Auto-moto saveza.
AMSCG: Oprezno zbog mokrih puteva
Portal AnalitikaIzvor

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, na lokalitetu Obzovica - Brajići, saobraćaj će biti zatvoren od deset do 12 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta.

Na tom putu u mjestu Markovići saobraćaj će biti zatvoren od deset sati i 20 minuta do 12 sati i 20 minuta i od 14 sati i 20 minuta do 15 sati i 50 minuta.

Na putu Nikšić - Vilusi, u mjestu Trubjela, saobraćaj će biti obustavljan od devet do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Budva - Petrovac i raskrsnice Budva - Cetinje - Bečići postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na putu Cetinje - Njeguši režim saobraćaja zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekidi su u vremenu od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Šavnik - Žabljak, na ulazu u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u periodu od sedam do 17 sati, uz povremene prekide ne duže od deset minuta.

Zbog asfaltiranja puteva Debeli brijeg - Kotor, Krtolska raskrsnica - Petrovac, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2.1, lokalitet Rakonje, obilaznica Bijelo Polje, postavljana je privremena saobraćajna signalizacija.

MINA

Portal Analitika