Crna hronika

Cetinje: Policija oduzela pištolj i municiju

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su pretresom stana u Cetinju danas pronašli i oduzeli pištolj i municiju u ilegalnom posjedu.
Cetinje: Policija oduzela pištolj i municiju
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici OB Cetinje su danas, postupajući na osnovu operativnih saznanja, a u koordinaciji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Cetinju, na osnovu dobijene naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi L.Đ. (28) iz Cetinja.

- Pretresom su pronađeni i privremeno oduzeti pištolj „CZ“ cal. 7,65 mm na ime trećeg lica čija je važnost oružnog lista istekla, 28 metaka različitih kalibara, metalni boks, trofejni nož japanske izrade dužine sječiva 30 cm i metalna palica na razvlačenje – navodi se u saopštenju Uprave policije.

O rezultatima pretresa je upoznat državni tužilac u ODT u Cetinju, koji je naložio da se oružje i municija upute u Forenzički centar radi vještačenja i saopštio da će se o kvalifikaciji krivičnog djela izjasniti naknadno odnosno nakon obavljenih vještačenja.    

Ilustracija: gunauciton.com

Portal Analitika