Protokol

Pajović - Drobnič: Neophodna puna primjena izbornog zakonodavstva

Predśednik Skupštine Crne Gore Darko Pajović primio je danas šefa Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, ambasadora Mitju Drobniča. Tom prilikom Pajović je zahvalio Drobniču na interesovanju za rad parlamenta, te izjavio da će Skupština Crne Gore nastaviti dobre odnose i saradnju sa Delegacijom EU.
Pajović - Drobnič: Neophodna puna primjena izbornog zakonodavstva
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenj dostavljenom Portalu Analitika, Pajović je kazao da će ubrzati dinamiku rada Skupštine Crne Gore radi usvajanja što većeg broja sistemskih zakona i ostalih akata, koji su u skupštinskoj proceduri.

- Skupština Crne Gore sprovešće one obaveze koje se odnose na Skupštinu, a sastavni su dio Sporazuma izmedju vlasti i opozicije, kako bi svi zajedno došli do cilja - fer i slobodni izbori - naglasio je Pajović.

Drobnič je čestitao Pajoviću na imenovanju za prvog čovjeka Skupštine Crne Gore i pozdravio najavljenu dinamiku rada koja će biti važna za dalji put Crne Gore ka članstvu u Evropskoj uniji.

- Ambasador Drobnič podvukao je značaj pune primjene izbornog zakonodavstva kako bi se obezbijedilo organizovanje kredibilnih izbora u oktobru - navodi se u saopštenju.

Portal Analitika