Društvo

Kamp za talente

Od četvrtka, 30. juna, do utorka, 05. jula, UDG organizuje Kamp za talente koji će se održati na Cetinju u hotelu “Grand”.
Kamp za talente
Portal AnalitikaIzvor

Kamp je otvoren za sve učenike/ce devetog razreda osnovne i prvog razreda srednje škole tokom školske 2015/2016 godine, koji su spremni da ispolje svoj talenat, odnosno svoju kreativnost, maštu, imaginaciju, snagu volje, inicijativnost, inovativnost; priliku da provjere svoje sposobnosti za timski rad, druženje, donošenje odluka, kao i da provjere snagu sopstvene lične odgovornosti i posvećenosti. Svi troškovi od dolaska na UDG (30. juna u 15h), do odlaska sa Cetinja (05. jula u 12h) su u cijelosti pokriveni.

Odabrani učenici imaće  priliku da učestvuju u realizaciji ovog programa i steknu dragoceno iskustvo koje će im kasnije koristiti u životu i radu. Polaznicima će biti pokriveni svi troškovi kampa i vrijeme će provoditi sa dvadeset profesora i saradnika. Pored predavanja, kreativnih radionica, aktivnosti će obuhvatiti boravak u prirodi, na moru, posjete određenim kulturnim spomenicima i radionicama. Tokom kampa učenici će takođe, imati časove, ekskurzije, sportske aktivnosti, takmičenja, takmičenja u raznim igrama, kreativna takmičenja u sklapanju lego kockica i robotici, grupne projekte, mentorski rad. Poslednjeg dana, biće organizovana dodijela diploma za sve učesnike kampa dok će najboljima biti uručene posebna priznanja i nagrade.

Svih pet dana učenici će boraviti sa organizatorima škole bez mogućnosti odlaska i ponašanja mimo agende i plana škole. Roditelji će biti u mogućnosti da u svakom trenutku (0-24h) pozovu organizatore i interesuju se za svoje dijete.

Više informacija o školi može se naći na site Univerziteta, http://www.udg.edu.me/.

 

Portal Analitika