Fudbal

Legende Partizana na revijalnom meču u Kučima

Na novosagrađenom terenu na Ublima, nadomak Podgorice, u nedjelju, 12. juna u 16 časova, odigraće se revijalni fudbalski meč između veterana Partizana iz Beograda i veterana Kuča, saopštili su organizatori Portalu Analitika.
Legende Partizana na revijalnom meču u Kučima
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

To će ujedno biti i uvertira za meč finala turnira „Kuči 2016“, koji se više od 30 godina održava na Ublima.

Dolazak su najavili Ivica Kralj, Darko Tešović, Nebojša Uške Vučićević, Miroslav Čermelj, Viktor Trenevski, Bojan Zavišić. Očekuju se i braća Nenad i Bojan Brnović, Dejan Peković, Dejan Vukićević, Zoran Batrović, Aleksandar Nedović.

U ekipi veterana Kuča igraće Saša Suvo Ivanović, Minja Prelevic, braća Nebojša i Zoran Mijovic, Igor Glišo Mijović, Bracan Popović, Božo Milić, a očekuje se da gosti u timu veterana Kuča budu Goran Đurovic i Radisav Rajo Dragićević, proslavljeni igrači Budućnosti.

Meč će imati i humanitarni karakter, jer će se tog dana skupljati novac za izgradnju hrama Svetog Jovana Vladimira u Baru.

Posebnu zahvalnost organizatori duguju Fondu za razvoj Kuča, kao i privrednicima Goranu Ivanoviću, vlasniku firme Feniks, koji će besplatno dovesti igrače Partizana iz Beograda, kao i Mišku Vujoševiću, vlasniku restorana Tany na Bioču, koji je obezbijedio hranu i smještaj za goste.

Nakon ovog revijalnog meča, odigraće se finalna utakmica turnira „Kuči 2016“ u kojem se sastaju ekipe Momča i Orahova.

Portal Analitika