Abiznis

Nova, multimedijalna poslovnica Crnogorskog Telekoma otvorena i u Herceg Novom

Crnogorski Telekom otvorio je danas, drugu po redumultimedijalnu poslovnicuu Crnoj Gori, u Herceg Novom, kako bi našim korisnicima omogućio sasvim novo korisničko iskustvo u atraktivnom i modernom ambijentu. Lakši i savremeniji način prezentacije svih naših usluga, omogućen je zahvaljujući najnovijem konceptu rada T-centara, koji se primjenjuje u okviru Dojče Telekom grupe.
Nova, multimedijalna poslovnica Crnogorskog Telekoma otvorena i u Herceg Novom
Portal AnalitikaIzvor

Povodom otvaranja nove poslovnice, korisnicima je dostupna i specijalna ponuda telefona, uz nove postpaid Max pakete, po izuzetno povoljnim uslovima. Telefoni su dostupni postojećim i novim korisnicima na ugovore do 24 mjeseca, po cijeni već od 1 eura, a brojni modeli su sniženi i do 50%.

"Naši korisnici u Herceg Novom od danas mogu dobiti sve potrebne informacije u potpuno digitalnoj poslovnici i saznati sve o našim proizvodimana mnogo brži i savremeniji način.  Vjerujemo da će novi, multimedijlani T-centar biti prepoznat kao najbolje mjesto za sveusluge koje nudimo i da će ovakav vid poslovanja rezultirati unaprijeđenim korisničkim iskustvom. Kako smo ranije i najavili, nastavljamo sa širenjem prodajne mreže sa ovim konceptom, kako bismo na pravi način odgovorili na zahtjeve i potrebe svih naših korisnika, u godini kada slavimo desetogodišnjicu “T” brenda u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

 

Portal Analitika