Politika

Cdu Budva: Imenovanje Đurovića apsolutno neprihvatljivo

Odbor Crnogorske demokratske unije u Budvi izražava javni protest zbog ponovnog imenovanja Mihaila Đurovića za glavnog finansijskog kontrolora opštine Budva.
Cdu Budva: Imenovanje Đurovića apsolutno neprihvatljivo
Portal AnalitikaIzvor

Takva odluka predsjednika opštine Budva, odnosno onih koji su mu je sugerisali, je apsolutno neozbiljna, neodrživa i neprihvatljiva.

- Pošto se sramimo pred cijelom Crnom Gorom i pred cijelim svijetom zbog krađa, utaja, prevara i najtežih zloupotreba službenog položaja, odnosno organizovanog kriminala koji je nanio štetu građanima Budve i opštini u iznosu koji se mjeri stotinama miliona eura, na tako odgovornu i zahtjevnu funkciju se imenuje osoba koja je radila taj isti posao u vrijeme svih tih krivičnih djela?! To je, jednostavno, zastiđe - saopšteno je iz Cdu.

Kako oni koji su donijeli ovakvu odluku misle da je opravdaju i obrazlože?

-Zahtijevamo od odbornika Skupštine opštine Budva da spriječe ovo imenovanje i pozovu na odgovornost one koji su se drznuli da tako nešto učine. Pozivamo ih sve bez razlike, jer je u ovakvim stvarima nebitno u kojoj su partiji i da li su uopšte u nekoj stranci. Svi su oni odgovorni pred građanima i njihovim sudom. Ukoliko taj sud iznevjere, vrlo je moguće da ih čekaju drugi sudovi, kao što su se uvjerili oni koji su na štetni i nezakoniti način upravljali Budvom. Volimo Budvu i želimo njen oporavak, preporod i uspjeh, u interesu i na korist svih naših građana - poručeno je iz Cdu Budva.

Portal Analitika