Fudbal

Obamejan na korak od Sitija!

Pouzdani izvori sa Ostrva tvrde da je najbolji igrač i strijelac Borusije Dortmund Pjer-Emerik Obamejan na ivici transfera u Mančester Siti!
Obamejan na korak od Sitija!
Portal AnalitikaIzvor

Izvori Skaj sportsa otkrivaju da su Mančester Siti i Borusija Dortmund u poodmaklim pregovorima za Obamejana. Pep Gvardiola je izdao naređenje upravi kluba da mu dovede strijelca 39 golova za Borusiju u svim takmičenjima prethodne sezone. I oni su poslušali…

Večeras su pregovori intenzivirani, Borusija je pristala da proda najboljeg igrača i traje natezanje oko finansijskih detalja. Istovremeno, engleski klub završava i pregovore sa igračem i njegovim menadžerom. Ostali zainteresovani klubovi su ispali iz trke…

Finansijski detalji transfera se još ne znaju, ali neće biti čudo ako Građani plate 50.000.000 eura ili više za jednog od najboljih napadača u Evropi. Golgeter je neophodan Gvardiolinom timu s obzirom da se najavljuje odlazak Vilfrida Bonija i da Gvardiola u ovom trenutku ima samo jednog vrhunskog napadača na raspolaganju - Serhija Aguera. 

Podsjetimo, Mančester Siti je iz Dortmunda već doveo Ilkaja Gundogana, a uskoro se očekuju i dolazak Emerika Laporta iz Bilbaa.

Portal Analitika