Društvo

EPCG: I sjutra isključenja u više opština

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.
EPCG: I sjutra isključenja u više opština
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima će biti ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

Brojila će u Nikšiću biti ugrađivana u Dragovoj luci, Relejskoj, Durmitorskoj, Hercegovačkom putu, Kameničkoj i Bistričkoj.

U Beranama će brojila dobiti Talum, Beranselo, Dragiše Radevića i Miljana Tomičića.

Na području Bara brojila će biti ugrađivana u Brbotu, Planoču, Starom Baru, ulici Jovana Tomaševića, Velembusi, Gretvi, Orovu, kao i na područjima Bjelila, Haj Nehaj, Cara Lazara, B. Čalovića, 20. jula, Mirošica i V. Karadžića.

Brojila će u Kotoru dobiti Kavač, Radanovići, Lješevići, Vranovići i Škaljari.

U Podgorici će, zbog radova, od devet do 14 sati, bez struje biti ulica Andrije Paltašića, a od devet do 15 sati Kragujevačka, Vinogradska i dio Kosmajske ulice.

U Tivtu će, od devet do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači iz naselja Pakovo – okolina hotela Palma, Vatrogasne stanice, Voli marketa, hotela Montenegrino kao i potrošači na potezu do kafe bara Sirena.

Na području Ulcinja, od devet do 14 sati, bez struje će ostati Autobuska stanica sa okolinom, Stara posta i okolina, dio Pristana do hotela Riva, Meterizi i Stari grad.

Od devet do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostaće naselje Femići – Donji Štoj.

U Herceg Novom, od devet do deset sati, bez struje će ostati Kumbor, Bijela i Baošići.

Na području Kolašina, od devet do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa 10 kV izvoda Tomaševo i Pavino Polje.

Od deset do 12 sati bez struje će ostati potrošači Rečina, Meteševa, Jabuke, Bara Kraljskih i Vranještice.

U Andrijevici će bez struje, od deset do 14 sati, biti Prisoja, Peovac, Kralje, Oblo Brdo, Sjenožeta, Gnjili Potok, Trešnjevik, Štavna, Rudo Brdo i Gradišnjica.

U Nikšiću će, od 15 do 20 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači sa područja Bogetića, Cerova, Drenoštice, Milojevića i Stubice.

Na području Pljevalja, od devet do 17 sati, bez struje će biti potrošači na područiju sela Krće.

Od devet do 16 sati bez napajanja elekričnom energijom biće potrošači na područiju sela Maoče.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

(Mina)

Portal Analitika