Crna hronika

Dragović i Ivanović negirali optužbe, tvrde da su napadnuti

Dejan Dragović i Dražen Ivanović negirali su juče u Osnovnom sudu da su prošle godine prebili člana Pokreta za neutralnost Vladislava Dajkovića u lokalu „Stefan Braun“.
Dragović i Ivanović negirali optužbe, tvrde da su napadnuti
Portal AnalitikaIzvor

Oni su juče pred sutkinjom Nadom Rabrenović, koja vodi postupak, ispričali da je Dajković njih napao i da su se branili.

''Obaviješten sam da Dajković pravi probleme djevojkama koje su bile iza njega. Rekao sam mu da izađe oz lokala, ali je on to odbio. Nakon toga obezbjeđenje ga je izvelo napolje i ja sam pokušao da mu objasnim da napusti lokal'' kazao je Dragović. Kako je ispričao, Dajković je tada granao rukama i ispao mu je telefon.

''Možda sam ga tada zakačio, ali siguran sam da ga nijesam namjerno udarao. On je tada uzeo telefon i pošao prema stadionu'' dodao je Dragović. Optuženi Ivanović negirao je kao i Dragović navode iz optužbe, dodajući da nije tačno da ga je on držao, a drugi udarali.

''Po nalogu Dragovića izveo sam ga napolje i vratio se da radim. Nemam nikakve veze sa povredama Dajkovića'' istakao je Ivanović.

S druge strane, Vladislav Dajković bio je kategoričan da su ga kritične večeri pretukli Dragović i Ivanović. ''Posjedujem medicinsku dokumentaciju o teškim tjelesnim povredama koje sam zadobio. Neka optuženi prilože svoju dokumentaciju o povredama koje su zadobili kada sam ih navodno napao. Znam da ih nema jer nije bilo tako'' ispričao je Dajković.

Vladislav Dajković naveo je u saopštenju dostavljenom nakon suđenja da su iskazi optuženih u potpunosti promijenjeni u odnosu na iskaze date neposredno nakon prebijanja.

''Dakle, sada tvrde da sam zapravo ja tukao njih trojicu, a da sam teške tjelesne povrede očito nanio sam sebi. Ove, razumije se, smiješne i neistinite tvrdnje sam decidirano odbacio i ponudio u zamjenu priznanje istih, ukoliko dostave medicinski izvještaj svojih povreda i video snimke, koji naravno ne postoje'' dodao je Dajković. (Pobjeda)

Portal Analitika