Rukomet

Popović primio rukometaše „Budvanske rivijere“

U Kabinetu predsjednika Opštine Budva doc. dr Srđe Popovića, danas je upriličen prijem za rukometaše i predstavnike uprave Rukometnog kluba „Budvanska rivijera“ koji je osvojio prvo mjesto na državnom prvenstvu i time se plasirao za učešće na drugom evropskom takmičenju, EHF kupu.
Popović primio rukometaše „Budvanske rivijere“
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Ovim lijepim povodom, predsjednik Popović saopštio je da se Budva dobro pozicionra na sporstkoj mapi Crne Gore i da je pobjeda seniorske ekipe RK „Budvanska rivijera“ jedan od pokazatelja da je naš grad prepoznatljiv, pored drugih sportova i po rukometu. Predsjednik je izrazo zadovoljstvo što je ovaj relativno mlad klub, koji egzistira od 1998. godine za kratak period postojanja napravio značajne rezultate.

Tokom današanjeg sastanka predsjednik je odao priznanje gospodinu Peru Miloševiću koji je osnovao klub, a zatim i gospodinu Branu Božovću koji ga prati gotovo od samog osnivanja i koji je zaslužan za sve današanje uspjehe.

Predsjednik je zahvalio rukometašima i upravi na razumjevanju što Opština Budva nje bila u prilici da ih pomogne sa značajnijim finansijskim sredstvima, ali najavio da će truditi da im u narednom periodu Opština isplati preostala sredstva koja im pripadaju.

Direktor RK „Budvanska rivijera“ Marko Marković, zahvalio je predsjedniku na današnjem prijemu i na podržci koju je pružio RK „Budvanska rivijera“, te podsjetio da su oni i kadetski prvaci Crne Gore, što je jasan pokazatelj da je rad sa djecom organizovan na podjednakom nivou kao i sa seniorima.

Gospodin Marković je istako da igrači dostojno reprezentuju Budvu, te da je ponosan što će u avgustu u Doboju, zajedno sa ostalim učesnicima lige šampiona i EHF Kupa, imati priliku da se još jednom dokažu.

Portal Analitika