Društvo

BootCamp Challenge 19. juna na Ivanovim koritima

Najzabavnija trka sa preprekama, BootCamp Challenge 2016. biće održana 19. juna na Ivanovim koritima u NP Lovćen.
BootCamp Challenge 19. juna na Ivanovim koritima
Portal AnalitikaIzvor

- Svi koji se prijave i budu dio BootCamp-a, imaće priliku da probaju nešto drugačije, da osjete malo zdravog adrenalina u krvi i da se uz odličnu zabavu u prirodi druže kroz sport i zabavne sadržaje koje smo pripremili – saopštili su organizatori.

Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u svijetu i promovišu vrijednosti prijateljstva, motivacije i zabave. Amaterskog je karaktera i namijenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način.

Organizatori trke će se pobrinuti za dobru zabavu uz muziku i fitness zagrijavanje pred start trke kada će učesnici imati priliku da se upuste u nesvakidašnji poduhvat – 7 km kros trke sa 14 prepreka i tako testiraju svoje granice.

Ove godine staza će biti kroz prirodu Nacionalnog parka Lovćen, gdje će biti raspoređeno 14 novih i izazovnih prepreka.

- Zadovoljstvo nam je da saopštimo da su prošle godine događaj podržali i u njemu učestvovali Koordinacioni tim za članstvo u NATO, VCG, UP i drugi, a i ove godine u organizaciji su nam pomogle renomirane kompanije i organizacije. Ukupno je učestvovalo preko 200 osoba, a već sada, dvije sedmice pred trku, broj prijavljenih premašio je prošlogodišnji. BootCamp Challenge nije konkurencija, to je više od toga! To je jedinstven sportski događaj u kojem nema bitke sa vremenom,  već sa samim sobom. Posrijedi je je test izdržljivosti, snage i vještine uz pomoć najboljeg prijatelja, rođaka, saradnika ili potpunog stranca. Osjećaj prijateljstva, saradnje i nesebične pomoći, prilikom prelaska prepreke, je nezaboravan – navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

U odnosu na prošlu godinu biće i novina, pa ove godine zainteresovani se mogu prijaviti u tri grupe i to takmičarska(timovi i pojedinci,muškarci i žene), rekreativna i trka zadovoljstva.

Događaj nije osmišljen tako da u njemu mogu da učestvuju samo i isključivo fizički spremni muškarci i žene, koji će svoje sposobnosti provjeriti u takmičarskoj grupi, već i oni koji jednostavno, bez pritiska, žele da provjere koliko može njihovo tijelo i to u rekreativnoj grupi. Osim toga, tu je i trka zadovoljstva, odnosno prilika za sve koji žele, da prošetaju stazom i uživaju u prirodi i druženju.

- Na stazi vaši stavovi, godine ili oprema ne znače ništa. Važna je dobra energija koja je „zarazna“. Događaj je zabavan, dinamičan i opušten. BootCamp Challenge vam obećava nezaboravano druženje i upoznavanje ljudi u potpuno novom svijetlu. Detalje o preprekama ćemo otkriti nekoliko dana prije događaja, a neke od prepreka će ostati misterija sve do dana D, kada ćete ih učesnici otkriti na samoj stazi – ističu organizatori.

Na BootCamp-u možete učestvovati kao tim ili pojedinac, što ne znači da vam ostali konkurenti na stazi neće pomoći.

Zainteresovani se mogu prijaviti na sajtu takmičenja www.bootcamp.co.me, a u cijenu kotizacije pored nezaboravnog iskustva i sjajne zabave, uključen je i kamperski ručak, osvježenje (voda, pivo), besplatan ulaz u NP Lovćen.

Ostalo je još samo malo vremena za one koji se još nijesu prijavili da to učine.

Prijave se mogu slati do 10. juna i to putem sajta www.bootcamp.co.me ili na njihovoj Facebook stranici.

Prijavite se i prihvatite izazov BootCamp-a! Iskustvo koje će vam promeniti život.

Foto: cdm.me

Portal Analitika