Region

DVOMJESEČNA POTRAGA ZA UBICOM PJEVAČICE Istraga stala na nasipu, nagađanja ne prestaju

Od kada je prije tačno dva mjeseca objavljeno da je pronađeno tijelo Jelene Krsmanović, ne prestaju nagađanja i teorije ko je i kako usmrtio nekadašnju zvijezdu "Granda".
DVOMJESEČNA POTRAGA ZA UBICOM PJEVAČICE Istraga stala na nasipu, nagađanja ne prestaju
Portal AnalitikaIzvor

Činjenica da iz istrage nisu stizale gotovo nikakve nove informacije koje bi vodile prema ubici samo su dale zamaha tračevima, nerijetko nevjerovatnim, pa i bizarnim. Istraga, naime, nije otkrila motiv ni oružje kojim je Jelena ubijena i upravo oko te dvije tačke su se ispredale najnevjerovatnije priče.

Javnost je prozivala Jeleninog muža, svekra, pa i Zoranovog sina iz prvog braka. Čak je i jedan pas našao mjesto u naslovu: "Čudo u Zbegu, pas Žuća čuva njen grob".

Licitiralo se da je ubijena kamenom, drvenom motkom, bejzbol palicom, francuskim ključem...

I dok istraga ćuti, nagađanja su sve glasnija.

Činjenice

1. Ispitivanja meštana

Policija je u poslednja dva meseca ispitala meštane Crvenke. Nekoliko ih je poligrafski testirano, ali niko nije osumnjičen.

2. Isušen kanal

Mesec dana na mestu zločina inspektori su tražili oružje kojim je Jelena ubijena. Isušen je kanal u kome je pronađeno telo, posečeno žbunje, ali oružje nije nađeno.

3. Pregledani snimci

Pregledani su snimci svih kamera iz prodavnica i kuća u Crvenki i Borči koje imaju video-nadzor. Uzalud.

4. Novi tim istražuje ubistvo

Vrh policije planira da promeni skoro ceo tim koji je do sada bio angažovan na rasvetljavanju ubistva Jelene Krsmanović i ubaci nove inspektore.

db3f6756503dd8fc60a7b21bd45

 

Kontroverze

1. Ubio ju je muž

Muž Zoran je istog dana kada je nađeno Jelenino tijelo priveden. U 48-satnom zadržavanju je dva puta poligrafski testiran i oba puta je prošao. (Nepotvrđeno)

2. Sekte

Porodicu Marjanović dovode u vezu sa sektama i da je Jelena ubijena zbog prinošenja žrtve. (Izmišljeno)

3. Ubili su je Marjanovići

Policija je dva puta pretresala dom Marjanovića, što je dovelo do nagađanja da je Jelena ubijena u kući. (Dezinformacija)

4. Zoranov sin bio zaljubljen u Jelenu

Zoranov sin iz prvog braka "ludo volio maćehu". Dječak je ispitan u policiji i pušten kući. (Nepouzdano)

5. Ubica čovek sa štapom

Zoran je tvrdio da je u trenutku kada je Jelena nestala vidio čovjeka sa štapom na nasipu. Čovjek sa štapom je pronađen, ali on nije ni osumnjičen. (Demantovano)

6. Ubio je narko-klan s Karaburme

Mjesec dana posle ubistva pojavila se dezinformacija da je istraga došla do narko-klana sa Karaburme sa kojim je navodno Zoran imao neraščišćene račune. (Izmišljeno)

7. Podmetnuta dama iz Beča

Glavna atrakcija poslednjih dana je izvesna Rada M., koja je sa mužem ubijene pjevačice u posljednjih mjesec dana razmjenjivala poruke. Rada tvrdi da ju je policija unajmila kako bi namamila Zorana da progovori o ubistvu. (Sumnjivo)

blic.rs

Portal Analitika