Zabava

Pet koraka do istovremenog orgazma

Nekoliko kratkih savjeta za pripadnice ljepšeg pola.
Pet koraka do istovremenog orgazma
Portal AnalitikaIzvor

Ako osjećaš da je blizu vrhunca, a ti nisi, zaustavi ga

Budući da je većini žena potrebno puno više vremena nego muškarcima da dostignu vrhunac, isplaniraj strategiju tokom predigre kojom će te dovesti do granice orgazma. Bilo kakva vrsta dodira koja uključuje trljanje o klitoris dodatno će podstaknuti cirkulaciju krvi u tvojoj V- zoni i još više te uzbuditi. Prekrsti noge, pritisni ih jednu uz drugu i radi pokrete uz njegovo tijelo, tvoje prste ili vibrator


Igra toplo-hladno

Uspori njegov tempo da bi se uskladio s tvojim tako da smanjiš broj ritmičnih pokreta. Na primjer, izludi ga tako što ćeš kliziti rukom niz njegov penis koristeći čvrst i vlažan stisak samo na minutu i prije nego što se previše uzbudi, pređi na lagane i nježne pokrete. Tako ćeš imati kontrolu, ali i dalje održavati njegovo uzbuđenje.

Licem u lice

Poza "licem u lice" kojom postižeš kontakt očiju pomoći će vam da dostignete zajednički vrhunac, jer ćete tako oboje pokazivati neverbalne signale pomoću kojih ćete znati koliko je ko od vas blizu vrhunca. Plus, to dodatno učvršćuje vašu intimnost.

Budi na visini zadatka

Razne poze gdje je žena na vrhu, kao na primjer “kaubojka”, gdje ste vi nagnuti prema naprijed preko njegovih grudi, ili poza gdje ga vi opkoračite dok on sjedi na stolici, vaša su sigurna karta za postizanje istovremenog orgazma. Na taj način možete raditi spore pokrete koji će stimulisati vašu G-tačku i ubrzati orgazam, dok će istovremeno držati njegov “čarobni štapić” u pripravnosti.

Crveno, pa zeleno svjetlo

Ako osjećaš da je blizu vrhunca, a ti nisi, zaustavi ga i provedi par minuta radeći nešto drugo: ljubite se, razmijenite seksi masažu, uživajte u uzajamnom oralnom seksu, prljavom razgovoru dok se dodirujete ili ga traži da ti miluje grudi. Kad se on primiri, nastavite odnos. Samo se potrudite "pritisnuti pauzu" prije nego što bude prekasno.

(24sata)

Portal Analitika