Zanimljivosti

Muška sponzoruša: ,,Imam momka koji mi sve plaća,,

Eduard Oliver (24) iz Londona je u kontaktu sa svojim 'sponzorom' oko dvije godine. Izbrisao mu je studentski dug, plaća mu stanarinu, putovanja i daje izdašan džeparac Iako je nezaposlen, ovaj mladić uživa u raskošnom životu luksuznog jet-seta, oblači dizajnersku odjeću, boravi u hotelima s pet zvijezdica i troši 3000 eura mjesečnog džeparca - sve to zahvaljujući bogatom razvedenom sponzoru.
Muška sponzoruša:  ,,Imam momka koji mi sve plaća,,
Portal AnalitikaIzvor

Edward tvrdi kako su prijatelji više godina te su sklopili finansijski sporazum. 

- Ovo je moja najduža sponzorska veza. Viđali smo se jednom nedjeljno, ali kad je prekinuo vezu počeli smo se viđati i češće. Mislim da je na početku želio seksualnu vezu, ali kako smo se sve bolje upoznavali, ljubav je postala platonska. Nezaposlen sam, tako da na ovu vezu gledam kao na posao. Ponekad mu pomažem u njegovom biznisu s nekretninama - kaže Edward i dodaje kako porodica i prijatelji o ovome ne znaju ništa. 

slika

Znaju da ne radim, ali znaju i za odjeću i luksuzne odmore. Ali, nikada me ne pitaju odakle mi novac. Iz dobrostojeće sam porodice, pa prijatelji pretpostavljaju da imam dovoljno. Ljudi brzo počnu suditi. Iskreno, ovo mi je kao posao, obavljam uslugu za novac i za to sam dobro plaćen, ali ponekad je vrlo stresno - kaže. 

torba

Svog sponzora je uspoznao  na internetskoj stranici. 

- Na ovo sam se odlučio jer sam u prethodnim vezama uvijek završavao kao onaj koji o nekome brine. Lijepo je za promjenu kad neko brine o vama. Biseksualan sam, pa mi prilaze i žene koje mi žele biti sponzori. Ali, njih odbijam jer je moja majka samohrana i jednostavno mi se ta ideja ne sviđa,, zaključuje Edward.

Izvor: 24sata.hr

Portal Analitika