Crna hronika

Kotor: Policija traga za maskiranim napadačima na Radonjića

Policija traga za dvojicom napadača koji su u utorak veče u naselju Dobrota pucali na Kotoranina Miloša Radonjića (30), dok je bio u blindiranom vozilu.
Kotor: Policija traga za maskiranim napadačima na Radonjića
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako Pobjeda nezvanično saznaje, Radonjić je ispričao da su kada je bio u blizini kuće, oko 23 sata, dvojica maskiranih napadača prišla njegovom automobilu i ispalila desetak hitaca.

Juče je privedeno nekoliko osoba na informativni razgovor, ali niko od njih nije zadržan.

Radonjić je na meti bio i 19. maja, kada su ga napadači sačekali ispred njegove kuće. On je parkirao automobil i tada su ga iz mraka zasuli mecima, dok je još bio u vozilu. Ranjen je u glavu i vrat, ali mu život nije bio u opasnosti. Uspio je da pobjegne i da se sakrije u dvorište jedne od obližnjih kuća gdje ga je policija i zatekla. Tokom uviđaja pronađeno je devet čaura, a Radonjić je istražiteljima ispričao da nije vidio ko je pucao.

Radonjić je od februara na slobodi, nakon pet godina zatvora na koje je bio osuđen zbog nasilničkog ponašanja i šverca droge.

U policijskim evidencijama zaveden je kao blizak saradnik Slobodana Kašćelana, kojeg su istražitelji označili kao bezbjednosno interesantnu osobu.

Pobjeda 

Portal Analitika