MMA spektakl u Podgorici: U sali Gimnazije radiće najbolji borci regiona

U Podgorici 12. juna biće održano MMA veče, a organizatori su najavili najbolje borce regiona. S obzirom na popularnost MMA, očekuje se spektakl i da će se u sali podgoričke Gimnazije tražiti karta više.
MMA spektakl u Podgorici: U sali Gimnazije radiće najbolji borci regiona
Portal AnalitikaIzvor

Jedan od organizatora takmičenja Alen Džankić, priča za Portal Analitika o ovom sportskom događaju.

“U pitanju je četvrti event u organizaciji MFC-a. Ko nije u toku,  MFC je do sad imao iz regiona najjača imena: UFC- ovog borca Igora Pokrajca, KSW-ovog šampiona i “crnogorskog psihopatu”  Vasa Bakočevića, najboljeg srpskog borca Dušana Džakića, Ivicu Trušeka Hrvata sa preko 50 profi borbi, zatim Josipa Artukovića, Nemanju Uverića, mladog Soldića, perspektivnog crnogorskog borca Dimitrija Džankića, koji nakon spektakla ide u SAD na usavršavanje…

Ovog puta 12. juna, Podgorića da vidi Dragutina Belog Miloševića, čovjeka koji je bukvalno donio MMA u regionu, a pored njega biće prisutan sada već legendarni Bakočević.

“Predlažem da obratite pažnju na Marinka Zarubicu, šampiona Arti organizacije iz Bosne i Hercegovine. Dobra borba se očekuje od Nebojše Bogdanovića iz Hereg Novog koji ce ukrstiti rukavice sa Vukašinom Matkovićem iz Beograda. Smatram da borba između našeg Podgoričanina Miloša Janićića i Hrvata Marina Strizea može biti zanimljiva publici. Mada, po portalima, najviše se piše o borbi Nemanje Milakovića iz Banja Luke i Hrvata Luke Ćurković. Radi publike, bitno je da najavim šest preliminarnih borbi gdje bih pomenuo Nina Škrijelja momka koji definitivno ima talenta i smatramo da u narednom periodu može pružiti dosta dobre borbe. Poslije preliminarnih borbi, nastupiće Vaso Bakočević. Publika će biti u prilici da vidi ukupno 10 borbi odnosno 20 MMA boraca", zaključio je Džankić.

P.Z.

Portal Analitika