Muzika

U susret 7. After Beach Parties: Opening festival 4. i 5. juna

Prvi vikend juna biće u znaku Opening festivala koji najavljuje veliko sedmo izdanje ljetnjeg festivala After Beach Parties koji će i ove godine biti održan u svim primorskim opštinama tokom glavne ljetnje sezone.
U susret 7. After Beach Parties: Opening festival 4. i 5. juna
Portal AnalitikaIzvor

Opening festival biće održan 4. i 5. juna, na dvije atraktivne lokacije: Ulcinj - Kite surf plaža "D'Olcinijum", i Beach club "Almara" na Oblatnom, a tokom dva dana trajanja okupiće nekoliko domaćih i inostranih DJ-eva.

- U subotu, 4. juna na "D'Olcinijumu" nastupiće planetarno polularna DJ zvijezda i producent iz Venecuele sa trenutnom bazom u Berlinu - Trujillo koji je svoj premijerni nastup u Crnoj Gori imao prošle godine u okviru festivala After Beach Parties. Njegova podrška biće domaći DJ Cosmic i Deeport ekipa. Za nedjelju, 5. jun na "D'Olcinijumu" planirani su nastupi Deeport ekipe sa kojima će miks pult dijeliti DJ Millok. Istog dana, na "Almari" DJ Trujillo će reprizirati svoj nastup sa prvog dana Opening festivala, zajedno sa dugogodišnjim rezidentom After Beach Parties, DJ Marthinom Kleinom iz Austrije - navodi se u najavi ovog događaja.

Programi oba dana na obije lokacije su besplatni i traju od 13 sati sve do zalaska sunca.

Tradicionalni ljetnji festival After Beach Parties, svake godine duž crnogorskog primorja okupi više od 100.000 domaćih i stranih turista, na više od 400 žurki koje su za sve posjetioce besplatne. I ove godine, festival After Beach Parties trajaće više od 30 dana - tokom jula i avgusta  u organizaciji Montenegro Event Agency, pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma. Sponzori i prijatelji festivala su Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Crnogorski Telekom, Tuborg, brojni crnogoski mediji - Prva Televizija, Dnevne novine, Dan, CdM, Portal Analitika, Gracija, Pobjeda, RTCG, kolektiv.me i kompanija Arhimed.

 

Portal Analitika