Zabava

Dva braka, tri vjeridbe i tetovaža zbog koje se kaje: Sve propale ljubavi Džonija Depa

Džoni Dep nikako da se skrasi. Brak sa 22 godine mlađom Amber Herd završio se kako je i počeo – burno i iznenada. Dep iza sebe ima dva propala braka, tri propale vjeridbe i tetovažu posvećenu nekadašnjoj dragoj zbog koje se danas sigurno kaje.
Dva braka, tri vjeridbe i tetovaža zbog koje se kaje: Sve propale ljubavi Džonija Depa
Portal AnalitikaIzvor

Zaboravljeni prvi brak

Džoni se prvi put ožennio 1983, kada je imao samo 20 godina. Njegova prva supruga bila je Lori En Alison, šminkerka koju je upoznao preko kolege iz benda u kojem je tada svirao. Ona je kumovala njegovoj holivudskoj karijeri, pošto ga je upoznala sa Nikolasom Kejdžom, preko kojeg je Džoni dobio prve uloge. Razveli su se 1985, prije nego što se Dep proslavio.

Prva ljubav na filmskom setu

Nakon toga, imao je ozbiljnu vezu sa glumicom Šerilin Fen, koja je izlazila i sa Prinsom, i koju je zaprosio, ali do vjenčanja nikada nije došlo.

Prljavi ples

Kratko je bio vjeren i za Dženifer Grej, zvijezdom filma "Prljavi ples", ali ni sa njom nije stigao do oltara.

Najpoznatiji par devedesetih

Godine 1990. zaprosio je Vinonu Rajder, sa kojom je snimao film "Edvard Makazoruki".

Tada je istetovirao riječi "Vinona zauvijek" na svom desnom ramenu. Nakon raskida, tetovažu je promjenio u "Vino zauvijek".

Poslije glumica - manekenka

Izlazio je i sa supermodelom Kejt Mos četiri godine.

Raskid koji je sve šokirao

Godine 1998. počeo je svoju najdužu vezu, sa Vanesom Paradi, koju je upoznao na snimanju filma "Deveta kapija". Raskinuli su 2012. posle 14 godina veze, u kojoj su dobili dvoje djece, Lili Rouz (16) i Džeka (13)

johnny-depp-vanessa-paradis

Ljubav ili interes?

Ubrzo nakon raskida, počeo je da se zabavlja Amber Herd, koju je takođe upoznao na filmskom setu. Vjenčali su se na plaži njegovog privatnog ostrva u blizini Bahama u februaru prošle godine. Ceremoniji je prisustvovalo samo 24 ljudi. Amber je prethodno priznala da je biseksualka, i bila je u vezi sa fotografkinjom Tasjom van Ri. U ponedjeljak je podnijela papire za razvod, uz zahtjev da od Depa dobija mjesečnu novčanu nadoknadu za izdržavanje. Džonijevo bogatstvo se procjenjuje na 400 miliona dolara.

blic.rs

Portal Analitika