Društvo

Podgorica: Otvorena multimedijalna poslovnica Telekoma

Crnogorski Telekom otvorio je redizajniranu, najsavremeniju multimedijalnu poslovnicu u Moskovskoj ulici u Podgorici, kako bi na pravi način prezentovao svoje proizvode i dao mogućnost korisnicima da na lakši i savremeniji način pristupe svim našim uslugama. Riječ je o najnovijem konceptu T- centra, koji se implementira u okviru Dojče Telekom grupe i korisnicima nudi posebno iskustvo, saopšteno je iz Telekoma.
Podgorica: Otvorena multimedijalna poslovnica Telekoma
Portal AnalitikaIzvor

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da na atraktivan i moderan način ponudimo našim korisnicima sve naše usluge i omogućimo im da u potpuno digitalnoj poslovnici, saznaju sve o našim najnovijim proizvodima, kao što su Magenta 1, novi Max postpaid paketi i drugim servisima. Uvjereni smo da će ovakav vid poslovanja u redizajniranom multimedijalnom T-centru, u značajnoj mjeri poboljšati našu komunikaciju i rad sa korisnicima i da ćemo, prije svega, unaprijediti korisničko iskustvo“, istako je Predrag Perković, direktor prodajnih operacija u Crnogorskom Telekomu.

Crnogorski Telekom ove godine slavi desetogodišnjicu “T” brenda u Crnoj Gori i ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koja će tim povodom biti realizovana. Nastavićemo dalje planove širenja prodajne mreže sa ovim konceptom, kako bismo na pravi način odgovorili na zahtjeve i potrebe svih naših korisnika.

 

Portal Analitika