Politika

SD formirao Izborni štab na nivou Podgorice

Treća sjednica Odbora Glavnog grada Socijaldemokrata održana je juče u Podgorici. Na njoj je formiranjem Izbornog štaba na nivou Podgorice formalno označen početak predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore, koji će se održati u oktobru, saopšteno je iz SD-a.
SD formirao Izborni štab na nivou Podgorice
Portal AnalitikaIzvor

Sjednici je prisustvovao predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović, generalni sekretar Danilo Mirotić i koordinator za centralnu regiju Luka Mitrović.

- Tokom sjednice su razmijenjena mišljenja o aktivnostim SD Glavnog grada u prethodnom periodu, ali i planovima za naredni period. Izraženo je zadovoljstvo konstantnim rastom članstva u svim organizacionim oblicima SD Glavnog grada, uključujući i Forum žena i Omladinu Socijaldemokrata.  Pored podatka da je već formiran veliki broj  mjesnih odbora, posebno je istaknuta činjenica da su mjesni odbori sa značajnim brojem članova formirani u onim djelovima grada gdje socijaldemokrate do sada nisu imale jako uporište. Usvojen je izvještaj o radu Odbora za prethodni period i istaknut veoma kvalitetan rad lokalnih funkcionera iz redova SD-a – navodi se u saopštneju.

Zagovarajući politiku otvorenosti i dostupnosti građanima, sa kojima gradimo partnerski odnos, odlučeno je da kancelarija Socijaldemokrata Podgorice bude otvorena u periodu od 8 do 20h svakog dana.

- Na taj način građani će imati priliku da razgovaraju sa našim funkcionerima svakodnevno, kako bi zajednični markirali potrebe stanovnika Glavnog grada i njima prilagodili mjere iz našeg programa. Podgorica je uvijek bila uporište progresivnih, izvornih socijaldemokratskih ideja, pa smo sigurni da uz naš rad i kvalitetan program ekonomskog razvoja, dobar rezultat na predstojećim izborima neće izostati, zaključio je predsjednik Odbora Glavnog grada SD-a prof. Dr Vujica Lazović – poručeno je iz SD-a.

Portal Analitika