Fudbal

U petak finale Futsal kupa Crne Gore

Podgorica će u petak biti domaćin finalne utakmice Futsal kupa Crne Gore. Za trofej će se boriti prošlogodišnji finalisti Titograd i Agama. Tim povodom u četvrtak, 26. maja, u Kući fudbala na Starom aerodromu biće organizovana konferencija za novinare sa početkom u 13 časova.
U petak finale Futsal kupa Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Branioca trofeja, ekipu Titograda predstavljaće trener Zoran Milašević i kapiten Nenad Vuksanović, dok će ispred ekipe Agama govoriti klupski zvaničnik Marko Jovetić i kapiten Nedžad Haverić.

Finalna utakmica Futsal kupa Crne Gore igra se u petak, 27. maja u Sportskom centru "Morača" sa početkom u 20.15 časova. Ulaz je slobodan.

Komisija za takmičenje FSCG će u petak, 27. maja u Kući fudbala na Starom aerodromu izvući parove baraža za popunu Druge lige Crne Gore. Izvlačenje parova biće obavljeno u 11 časova.

Plasman u baraž izborili su pobjednici tri regije - šampion Srednje regije FK "Čelik" iz Nikšića, šampion Južne regije FK "Otrant" iz Ulcinja i šampion Sjeverne regije FK "Polimlje" iz Murina.

Istog dana, sa početkom u 12 časova, biće izvučeni parovi završnice prvenstva Crne Gore za pionire za takmičarsku sezonu 2015/2016. U polufinalnom žrijebu naći će se FK „Budućnost“ Podgorica, FK „Danilovgrad“ Danilovgrad, FK „Brskovo“ Mojkovac i FK „Bokelj“ Kotor.

Portal Analitika