Marketing

Poznat "najveći MONOPOL-ista"

Pobjednik turnira "Najveći MONOPOL-ista", koji je održan u Delta Sitiju u Podgorici, je četrnaestogodišnji Nikšićanin Luka Čučković koji je, osim trofeja, dobio vaučere za 100 litara goriva na "Jugopetrol" pumpama, "Hipotekarna banka mu je donirala 50 eura koje može potrošiti u "Delti", a osvojio je i vaučer od 100 eura za salon "Beauty and the city".
Poznat "najveći MONOPOL-ista"
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

"Na tom nesvakidašnjem turniru, tridesetak takmičara se strateški nadigravalo na domaćoj verziji popularne igre `Monopol` kako bi osvojili najbolje `nekretnine` u Crnoj Gori, poput cetinjskog Plavog dvorca, budvanskog Starog grada, tivatskog Porto Montenegro, starog grada u Kotoru, Aerodroma i dr.

To su samo neke od mnogobrojnih lokacija i znamenitosti koje su, zahvaljujući glasovima građana, uvrštene u domaću verziju Mopola koja je predstavljena prošle godine", saopštili su organizatori turnira.

Drugo mjesto je osvojila Elena Tomković, koja je dobila vaučer za 50 litara goriva i tretmane u vrijednosti do 50 eura u salonu "Beauty and the city", dok je treće mjesto pripalo Kosti Raduloviću, čiji su vaučeri vrijedni 25 eura.

Portal Analitika