Politika

Ministra Marića savjetuju Sekulović i Marović, a Vujovića Pejović

Dio opo­zi­ci­o­nih mi­ni­sta­ra u vla­di iz­bor­nog po­vje­re­nja već je od­re­dio pr­ve sa­rad­ni­ke, dok će osta­li to ura­di­ti na­red­nih da­na. Pre­ma ne­zva­nič­nim, ali po­u­zda­nim sa­zna­nji­ma „Da­na”, sa­vjet­ni­ci mi­ni­stra ra­da i so­ci­jal­nog sta­ra­nja Bo­ri­sa Ma­ri­ća bi­će Ser­gej Se­ku­lo­vić i Jo­va­na Ma­ro­vić.
Ministra Marića savjetuju Sekulović i Marović, a Vujovića  Pejović
Portal AnalitikaIzvor

Se­ku­lo­vić će mi­ni­stra sa­vje­to­va­ti po pi­ta­nji­ma uprav­nog po­stup­ka, dok će Ma­ro­vi­će­va bi­ti za­du­že­na za nad­gle­da­nje pro­je­ka­ta i me­đu­na­rod­nu sa­rad­nju. 
Pot­pred­sjed­ni­ka Vla­de Mi­lo­ra­da Mi­ša Vu­jo­vi­ća sa­vje­to­va­će eko­no­mi­sta Za­ri­ja Pe­jo­vić. Po sa­zna­nji­ma „Da­na”, no­vi mi­ni­star po­ljo­pri­vre­de i ru­ral­nog raz­vo­ja Mi­len­ko Po­po­vić tre­ba­lo bi da po­nu­di pro­fe­so­ru Mi­la­nu Mar­ko­vi­ću da bu­de nje­gov sa­rad­nik. Mar­ko­vić je ko­or­di­na­tor Gra­đan­skog po­kre­ta URA za po­ljo­pri­vre­du. 
Mi­ni­star unu­tra­šnjih po­slo­va Go­ran Da­ni­lo­vić ime­no­vao je Zo­ra­na Br­đa­ni­na za sa­vjet­ni­ka, a mi­ni­star fi­nan­si­ja Ra­ško Ko­nje­vić još ni­je iza­brao pr­ve sa­rad­ni­ke. 
Pri­tom je „Da­nu” po­tvr­đe­no i da će se opo­zi­ci­o­ni mi­ni­stri u vla­di iz­bor­nog po­vje­re­nja sa­sta­ja­ti po­ne­djelj­kom (pri­je sjed­ni­ca vla­di­nih ko­mi­si­ja u uto­rak) i sri­je­dom (pri­je sjed­ni­ce Vla­de u če­tvr­tak) da ko­or­di­ni­ra­ju dje­lo­va­nje. (Dan) 

Portal Analitika