Region

Prostitutka prijavila klijenta policiji: ''Nisi bila nešto evo ti 30 eura manje''

Djevojka (29) iz Đurđevca i oženjeni muškarac (41) iz Pitomače u Hrvatskoj završili su u zatvoru zbog jedne veoma čudne prijave a uhapšeni su nakon prijave u srijedu uveče zbog prostitucije.
Prostitutka prijavila klijenta policiji: ''Nisi bila nešto evo ti 30 eura manje''
Portal AnalitikaIzvor

Muškarac je pušten kući, a djevojka je dobila prekršajnu prijavu. Ono što je fascinantno u ovom slučaju je to što je klijenta policiji prijavila sama djevojka, i to nakon "obavljenog posla".

Razlog je to što joj je rekao da nije bila "baš nešto" pa joj je dao manje novca. Dogovorili su se da seks naplati 100 eura, ali nakon što je muškarac, koji je u braku, optužio djevojku za "slab seks" i premalo užitka, te joj je dao samo 500 kuna ( oko 70 eura).

"Budi i s tim srećna, nisi baš nešto", rekao joj je i dao 500 kuna. To je djevojku opasno naljutilo, pa je odmah izletjela na ulicu i otišla ravno u policijsku stanicu gdje policajci nisu vjerovali šta čuju.

"Došla sam da ga prijavim jer me je prevario", rekla je djevojka dežurnom policajcu.

"Dobro, opišite kako vas je prevario", pitao je policajac.

Odgovor koji je dobio u prvi tren ga je šokirao, ali je nastavio da sluša u nevjerici.
"Pa, nije mi dao novca koliko smo se dogovorili! Za šta? Pa, znate... Za seks", rekla je prostitutka.

Ubrzo je priveden od strane policije i sam klijent.Naravno klijent je sve poricao, ali ga je djevojka sve više i više sramotila pred policajcima.

Na kraju ovog čudnog događaja i priajve klijent neće odgovarati za "prevaru" dok je djevojka ostala i bez "zarađenih" 70 eura.

Portal Analitika