Region

MISTERIJA: Fantom čupa ruže za ubijenu Jelenu

Čudno je što ta osoba kida i baca isključivo crvene ruže koje na mesto ubistva pevačice Jelene Marjanović svakodnevno donose njen muž Zoran i majka Zorica, priča prijatelj porodice
MISTERIJA: Fantom čupa ruže za ubijenu Jelenu
Portal AnalitikaIzvor

Nepoznata osoba danima kida i razbacuje crvene ruže na nasipu u naselju Crvenka, gde je ubijena pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović, a koje donose njen suprug Zoran Marjanović i majka Zorica Krsmanović.

Izvor Kurira blizak porodici pokojne Jelene kaže da ih je to veoma uznemirilo.
- Otkako su upalili prvu svijeću na nasipu, Zoran i Zorica, Jelenina majka, odnose i cvijeće. Zabrinulo ih je to što se donedavno nekoliko dana zaredom dešavalo da neko preko noći pokida ruže ili ih razbaca. Čudno je što taj kida i baca isključivo crvene ruže koje nesrećni ljudi donose - kaže izvor Kurira, koji nije želio da mu objavljujemo ime.

On dodaje da Zoran uglavnom odnosi na nasip crvene ruže jer one simbolišu ljubav koju je osjećao prema Jeci, majci svog djeteta.
- Zoran je u prvom trenutku pomislio da je riječ o nekoj životinji koja možda prođe nasipom, ali nedavno je nekoliko crvenih ruža našao bačene nekoliko metara od mjesta gdje ih je ostavio. To je čudno jer na tom mjestu ima i ruža u drugoj boji, ali i drugog cvijeća, međutim, ono ostaje netaknuto. Nekome očigledno smetaju isključivo crvene ruže - kaže sagovornik Kurira

Prema njegovim riječima, porodice Marjanović i Krsmanović ne znaju ko bi mogao da bude toliko bezobziran da cvijeće namjenjeno pokojnici razbacuje po nasipu, ali da su u jednom trenutku pomišljali i da ostanu i da čekaju da vide šta će se desiti.

Mještani koje smo zatekli u naselju šokirani su otkrićem da neko čupa i razbacuje ruže za Jelenu.
- Ko zna, možda je zaista riječ o nekoj životinji, a možda se i ubica tuda šeta. A možda je i neka sekta. Ko sad to može da zna kad niko još uvijek ne zna ko je odgovoran za jezivo ubistvo te mlade žene - kaže meštanin Crvenke.

Izvor koji nas je molio da ne otkrivamo njegov identitet objašnjava da je Zoran i prije nekoliko dana ponovo odnio nekoliko crvenih ruža, ali da ih ovog puta niko nije dirao. U to se uvjerila i naša ekipa, koja je dva dana zaredom obilazila mjesto na kojem je pronađeno tijelo brutalno ubijene pjevačice. Na nasipu već dva dana stoji buket uvenulih crvenih ruža. Podsetimo, pjevačica „Granda“ ubijena je 2. aprila, a ime njenog ubice još uvek nije poznato.

Kurir.rs

Portal Analitika