AMSCG: Putevi mokri, mogući odroni

Auto moto savez Crne Gore upozorava vozače na opreznu vožnju na područjima gdje su putevi mokri i na moguće odrone, preporučujući obavezno poštovanje saobraćajne signalizacije.
AMSCG: Putevi mokri, mogući odroni
Portal AnalitikaIzvor

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, u mjestu Obzovica - Brajići, zbog miniranja i asfaltiranja, saobraćaj će biti obustavljan za sve vrste vozila od deset do 13 i od 16 do 19 sati.

Na magistralnom putu Podgorica - Cetinje, na lokalitetu Barutana, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Budva - Petrovac i raskrsnice Budva - Cetinje - Bečići postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na putu Nikšić - Vilusi u mjestu Trubjela saobraćaj će od sjutra biti obustavljan od devet do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Do 1. juna je, na putu Cetinje - Njeguši, režim saobraćaja zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekidi su u vremenu od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Šavnik - Žabljak, na ulazu u Žabljak, promijennjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u intervalu od sedam do 17 sati, uz povremene prekide ne duže od deset minuta.

Zbog minerskih radova na stopi mosta Moračica auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, dolaziće do obustave saobraćaja u trajanju ne duže od 15 minuta u terminu od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Do 31. maja će, zbog radova na tunelu Budoš, na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad, režim saobraćaja biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 i od 22 do šest ujutru.

Do 1. juna će, zbog sfaltiranja na magistralnom putu Šćepan Polje - Plužine - Nikšić, režim saobraćaja biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Privremeno se do 30. maja, zbog postavljanja zaštitnih mreža na regionalnom putu Pljevlja - Đurđevića Tara mijenja režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Portal Analitika