Crna hronika

Tridesetodnevni pritvor osumnjičenima za ubistvo na Ćemovskom polju

Dežurni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici donio je naredbu o sprovođenju istrage protiv okrivljenih E.H, B.H, H.H. i Š.D. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo - razbojništvo, kvalifikovano smrću, učinjeno na štetu A.B, saopšteno je Portalu Analitika iz Tužilaštva.
Tridesetodnevni pritvor osumnjičenima za ubistvo na Ćemovskom polju
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici, u prisustvu državnog tužioca saslušao je okrivljene, nakon čega je, na predlog državnog tužioca, donio rješenje o određivanju pritvora do 30 dana.

Po nalogu dežurnog tužioca službenici Uprave policije okrivljene su lišili slobode istog dana kada je pronađeno tijelo A.B, a dežurni tužilac im je nakon saslušanja odredio zadržavanje do 72 sata.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su osumnjičeni 19. maja, u periodu od 23 sata i 30 minuta do ponoći, u parku u Ćemovskom polju, u blizini lokalnog puta koji se nalazi u produžetku Bulevara Pera Ćetkovića u pravcu Konika, A.B. zadali više udaraca kamenom u glavu, usljed čega je ona zadobila smrtonosne povrede.

Portal Analitika