Društvo

Poboljšati položaj omladine na sjeveru

U nedjelju 22. maja, Omladina Socijaldemokrata u Mojkovcu i Beranama izabrala je potpredsjednike i sekretare. U ovom sazivu, funkciju potpredsjednice OSD Mojkovac vršiće Nikolina Minić, dok je za sekretarku odbora izabrana Marijana Sošić.
Poboljšati položaj omladine na sjeveru
Portal AnalitikaIzvor

Sa druge strane, mlade Socijaldemokrate Berana za potpredsjednicu su izabrali Lidiju Raičević dok  će fuknkciju sekretara obavljati Mirza Gargović.

''Oba odbora mladih SD-a  nastojaće da posvećeno djeluju kako bi  potencijali  ovih sjevernih opština bili jasno prepoznati i adekvatno valorizovani u cilju unapređenja opšteg ekonomskog i društvenog ambijenta'', navodi se u saopštenju.
Predsjednica Omladine SD  Mojkovac posebno je istakla zadovoljstvo ovakvim izborom rukovodstva u Mojkovcu, jer to smatra dobrim primjerom ostalima da treba da ohrabruju i motivišu  mlade žene da se više uključe u politiku i procese odlučivanja. ''Sve buduće aktivnosti Omladine Socijaldemokrata ovog grada biće podređene isključivo boljem položaju i većem napretku mladih ljudi u njemu'', poručio je predsjednik OSD Berane. 

Oba odbora su na  dnevnom redu razmatrala i aktuelnu političku situaciju u svojim opštinama, a sastanci su bili i prilika da se dogovore buduće aktivnosti u okviru kampanje za parlamentarne izbore.

Portal Analitika