Zabava

Novi Bond će biti žena? Ova glumica je glavna kandidatkinja

U moru poznatih imena koji se spominju kao potencijalni nasljednici Danijela Krejga u ulozi agenta 007, spominje se i jedna glumica. Krejg je objavio da mu je filmski studio MGM ponudio 68 miliona funti za novi film o Džejmsu Bondu, ali da je on tu ponudu odbio. Među glavnim kandidatima za novog Bonda sada se spominju Tom Hidlston, Damijan Luis i Idris Elba, ali i Džilijan Anderson.
Novi Bond će biti žena? Ova glumica je glavna kandidatkinja
Portal AnalitikaIzvor

Ideju da u novom nastavku Bonda igra zvijezda serije "Dosije Iks" najprije se pojavila na društvenim mrežama. Ova ideja dopala se i samoj glumici, pa je tvitovala i potencijalni poster za film o Džejn Bond, sa njom u glavnoj ulozi.

- Moje ime je Bond. Džejn Bond - poručila je ona.

I dok su mnogi podržali ovu ideju, drugi su istakli da čuvena uloga mora da ostane muška. Sa tim se slaže i Pirs Brosnan, koji je igrao u četiri filma o Bondu.

- Mislim da Bond mora da bude muškarac. Džejms Bond je muško, sav je muževan. Njegovo ime je Džejms - rekao je glumac, dok se Danijel Krejg ne slaže sa tim.

- Mislim da je sjajna ideja da Bond bude žensko. Dobra stvar sa ovim filmom jeste što je sve izmišljeno, pa naravno da i to može da se desi. Sve je moguće - kazao je u jednom intervjuu.

Izvor: blic.rs

Portal Analitika